Amsterdam, 2011-12-28

Ik kom al vanaf me zesde bijna elk jaar alleen naar m,n oma (Maryk) in Portugal. Vroeger nog met begeleiding in het vliegtuig, maar op mijn 13de ging ik voor het eerst met een vriendin zonder begeleiding. OMaryk haalt me altijd op bij het vliegveld en dan gaan we samen naar haar huis. Ik vind het altijd leuk om te komen. Er zijn altijd dingen te doen. Van uitjes naar kastelen en een dagje Lissabon tot meehelpen in het huis/tuin en zwemmen in het zwembadje. Ook is er altijd wel ergens een dorpfeestje dat we wel eens gingen bezoeken. Elk jaar heb ik ook een vakantieboek gemaakt, waar ik alles in zette wat ik heb gedaan. Vakantie Boek 1 Vakantie Boek 2

DemiAmsterdam, 2011-08-24

Geena heeft het geweldig gehad. Ze zit vol verhalen en herinneringen.... Maryk, je hebt het geweldig gedaan, dank je wel voor alles...heel veel liefs van ons.

Esmé en DickAmsterdam, 2012-08-20

Wij hebben hele goede herinneringen aan ons verblijf bij jullie; jullie hebben ons echt warm onthaald terwijl we ons heel erg zorgen maakten om Freya's gezondheid. Wij hebben ook heel veel plezier gehad en veel gelachen bij jullie! En jullie huis was de perfecte plek voor ons om even bij te komen en voor Freya om rustig te herstellen. De kinderen vonden het geweldig om in de tuin met jullie lieve poezen rond te sjouwen en konden bijna geen afscheid nemen van katertje Bieber, en met het warme weer was het heerlijk om iedere dag in het zwembad te kunnen plonzen. De beschilderde stenen en de flesjes olijfolie staan op de schoorsteenmantel te pronken (samen met je wijntonnetje). Mooie foto's van het nieuwe huisje, en fijn dat het nu af is! We hopen ook nog een keer naar Portugal te gaan en bij jullie langs te komen, deze zomer blijven we misschien in NL, maar wie weet over een paar jaar..die douchecabine met kleurentherapie klinkt heel interessant..;-)
Veel liefs

Corinne, Sven, Nathan en FreyaAmsterdam, 2013-08-29

Wij waren al enige tijd terug in Pombal bij Vila Colina op bezoek en het is ons toen zo goed bevallen bij Maryk en Richard, dat wij ons voorgenomen hadden er nog maar een keer naar toe te gaan. Het was er toen al heel gezellig, al moest er nog wel het een en ander verbouwd worden. Kijk nu eens op de foto’s, wat een gave plek! Het zou zo maar kunnen dat je daar eigenlijk niet weg wil! Je kan er ook van alles in de buurt, van cultuur tot strand, van wandelen in alle rust tot op de fiets rondtoeren.

Wil je liever met een lekker wijntje en een boek in de zon liggen? daar staat alles voor klaar!

Met andere woorden, een aanrader van de eerste orde!

Hans & Tony WagenaarFrance, 2014-08-20

We came back from our trip to Portugal and keep great memories of our stay at your place Thank you!

Aurelie, Anthony and SeanFrance, 2014-07-25

Bonjour et encore merci pour votre accueille. Nous avons bien recu les faïences. Les filles ont beaucoup aprecier ce moment et mr Antonio (oficina ceramica Pombal ) est vraiment sympathique. Merci pour tous ces moment la. Ils sont formidable Bonne continuation a vous. À bientôt!

Carlos Costa, Jolene et SeleneAmsterdam, 2014-07-20

We hebben echt genoten van ons verblijf bij jullie. Alles zo met liefde gemaakt. We hebben het erg naar onze zin gehad. Compliment voor je liefdevolle en zorgvuldige manier waarop je voor ons zorgde. Groetjes

Sjoukje en PieterFrance, 2014-08-07

Nous avons passé juste une nuit chez Maryk. Facile d'accès, hote charmante et avenante. Thanks again for our night in your home. It was perfect, clean and cosy!

Benedicte MeyVila Nova de Gaia, 2014-05-11

GOSTEI DA MANEIRA EM QUE FOMOS RECEBIDOS E A SENHORA ESTEVE SEMPRE DISPONIVEL.

Abilio CoutoItaly, 2014-07

La cura del dettaglio di ogni minimo particolare delle stanze e della struttura in generale. La signora è stata molto gentile e di aiuto, colazione compresa nel prezzo ottima (tutti prodotti fatti in casa!). Verandina fuori dalle stanze molto carina, piscina gonfiabile grande nel giardino e bagni molto belli e puliti. Per chi non ha la macchina non è facilmente raggiungibile gli italiani
vertaling: "De aandacht voor detail in de kamers en het huis in het algemeen. De dame was erg aardig en behulpzaam, heerlijk ontbijt in de prijs inbegrepen (allemaal zelfgemaakte producten). Terras buiten de kamers zijn erg mooi, groot opblaasbaar zwembad in de tuin en de badkamer erg mooi en schoon. Voor wie geen GPS heeft is het moeilijk te vinden.

Porto, Portugal, 2015-04-07

Olá!
Foram umas mini férias, porém agradáveis devido a vários fatores:
- local aprazível ;
- receção calorosa;
- casinha rural simples, decorada de um modo original, acolhedor e confortável;
- todos os pormenores para uma boa estadia estiveram presentes, tais como: limpeza, bom pequeno almoço, a atenção constante dos proprietários, camas convidativas a noites de bom repouso, cozinha bem equipada, sinalização nocturna (facilita a deslocação no interior sem acordar parceiros);
- exterior cuidado e “refrescante” para relaxar.
Recomendamos, pelo menos, duas noites.

Licnio Silva
Rosa Maria